kniha » Vymazlené vraždy 2
má v knihovně 1
hodnotilo: 1
90%
Vymazlené vraždy 2

Milan Skála

Vymazlené vraždy 2

série: Vymazlené vraždy
díl v sérii: 2

Kategorie: detektivní - povídková sbírka

vydání: Golden Dog (web) 2022

odkazy: 1x [recenze]


SERIE: Vymazlené vraždy
[1] Vymazlené vraždy
[2] Vymazlené vraždy 2
[3] Vymazlené vraždy 3
Informace / Anotace ke knize: Vymazlené vraždy 2

Je možné spáchat dokonalý zločin? Na tuhle otázku se ptaly povídky knihy Vymazlené vraždy. A nejinak je tomu v případě pokračování, které vydává nakladatelství Golden Dog v roce 2022. Milan Skála se vrací se třemi novými povídkami, kde ukazuje, že i pražská kriminálka může řešit případy, které jsou skutečně zapeklité. Dovede si i tentokrát poradit s tím, že alibi vraha vypadá na první pohled dokonale? Existuje vůbec dokonalý zločin?

Návod na zabití manželky je o flámu skupiny specialistů na trestní právo, kteří si pro zábavu vymýšlí dokonalou vraždu manželky. Nad ránem se shodnou, že takto provedenou vraždu prokázat nelze. Za tři měsíce je podle návodu zabita manželka jednoho z nich. Vyřeší policie dokonalou vraždu vymyšlenou právními esy?

Druhá povídka, Nevěra ňoumy, začíná telefonátem ženy na linku 158. Její milenec byl otrávený manželem, který si pak sám ve výčitkách vzal život. Spolupráce pražských a brněnských kriminalistů spěje k závěru jinému.

Povídka Žaneta se jmenuje podle právě zesnulé forenzní psycholožce, která neunesla tíhu nemoci a spáchala sebevraždu. Jasný případ. Ale co když je vše jinak, než se na první pohled zdá?

 

Externí odkazy:

[recenze] Sarden (ena)